Vi er glade for å kunne presentere Sissel Rogne som nytt styremedlem i Zola-prisen. Videre er vi så heldige å ha fått Karin Beate Theodorsen med på laget som nytt varamedlem.

Sissel Rogne er en norsk genteknolog. Hun har vært direktør i Bioteknologinemnda siden 1999. Hun er professor II ved Institutt for samfunnsmedisinske fag, Universitetet i Bergen og ved Institutt for naturforvaltning, Universitetet for miljø- og biovitenskap. Rogne har jobbet innen medisinsk forskning, akvakultur- og landbruksforskning, inkludert seks år som forskningsdirektør ved Universitetet for miljø- og biovitenskap. Hun har vært, og er, medlem av styrer og råd innenfor forskningsprogrammer, forskningsinstitutter og investeringsfond. Hun ble tildelt Akademikerprisen 2012 for sin fag- og forskningsinnsats innen genteknologi og bioteknologi. (Kilde: Wikipedia)

Karin Beate Theodorsen er en norsk fagforeningskvinne. Hun ble i 2007 utnevnt til internasjonal sekretær og leder for internasjonal avdeling i LO. Hun var tidligere nestleder (1996 – 2007) for samme organisasjon. Hun sitter også i styret i Fafo Institutt for anvendte internasjonale studier.
Theodorsen er fra Harstad. Hun flyttet senere til Kirkenes, hvor hun bodde i 20 år. Der representerte hun SV i både kommunestyre og formannskap. (Kilde: Wikipedia)

Styret i Zola-prisen består i dag av Petter Mejlænder (leder), Per Egil Hegge (nestleder), Sidsel Mørck (styremedlem), Ida Brabrand (styremedlem), Sissel Rogne (styremedlem), Kari Gåsvatn (varamedlem) og Karin Beate Theodorsen (varamedlem).

Nytt styremedlem og varamedlem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.