Nye rådsmedlemmer i Zola-prisen!

Vi er glade for å kunne presentere Clemens Saers, Sissel Rogne, Jon Wessel-Aas og Karl Eldar Evang som nye rådsmedlemmer i Zola-prisen.

Clemens Saers er lektor og er cand. philol. med hovedfag i religionshistorie. Han har lang yrkeserfaring fra skolenorge, de siste 25 årene fra videregående skolen hvor han har undervist i blant annet historie, religion- og filosofi, Politikk, Sosiologi og IKT. Saers er engasjert i skolepolitikk og stiller seg spesielt kritisk til hvordan den videregående skolen i Norge drives. Hans engasjement er spesielt rettet mot det pedagogiske, organisatoriske og personalpolitiske innholdet i skolen

Sissel Rogne er genteknolog og har vært direktør i Bioteknologinemnda siden 1999. Hun er professor II ved Institutt for samfunnsmedisinske fag, Universitetet i Bergen og ved Institutt for naturforvaltning, Universitetet for miljø- og biovitenskap, der hun også har vært forskningsdirektør i seks år. Hun ble tildelt Akademikerprisen 2012 for sin fag- og forskningsinnsats innen genteknologi og bioteknologi.

Advokat Jon Wessel-Aas har vært advokat i NRK og er nå partner hos Bing Hodneland. Han er en av landets mest kompetente medierettsadvokater og har ført flere prinsippsaker for domstolene. Wessel-Aas er en sterk fagperson og debattant på feltene ytringsfrihet, personvern, rettssikkerhet og menneskerettigheter.

Karl Eldar Evang er psykologspesialist og psykoanalytiker med privat praksis. Evang er talsmann for Foreningen av tolvte januar, som arbeider for en mer human og solidarisk asylpolitikk. Han er spesielt opptatt av behandlingen av asylbarn og hvilken beskyttelse de har krav på.

Nye rådsmedlemmer i Zola-prisen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.